Selectieprocedure

Ben je klaar voor een commerciële uitdaging en ben je van plan te solliciteren bij 2Contact? Lees de uitleg hieronder goed door zodat je weet wat je kunt verwachten. Onze sollicitatieprocedure bestaat uit twee verschillende selectierondes en een e-learning.

De eerste selectieronde

Wanneer? Meestal op dezelfde dag dat je gesolliciteerd hebt. Komt dat niet uit? Dan maken we gewoon een andere afspraak.
Hoe lang? Ongeveer 15 a 20 minuten

Hoe? Telefonisch

Doel: Kennismaken & Selecteren

Wanneer je solliciteert bij 2Contact wordt je meestal dezelfde dag nog (maar in ieder geval binnen twee werkdagen) gebeld voor de eerste selectieronde. De eerste selectieronde is telefonisch en duurt ongeveer 15 a 20 minuten. Hierin maken we echt kennis met elkaar. Jij krijgt de kans om al je vragen te stellen en wij willen jou natuurlijk ook beter leren kennen. Tijdens het gesprek zullen we wat praktische zaken met je bespreken en zal je antwoord geven op verschillende vragen zoals ‘Waarom wil je werken bij 2Contact?’ en ‘Wat maakt jou een geschikte kandidaat?’.  Aan het einde van het gesprek krijg je direct de uitslag. Als je door bent naar de laatste ronde maken we gelijk een afspraak. 

De e-learning

Wanneer? Wanneer het jou uitkomt, maar vóór de 2e selectieronde
Hoe lang? Ongeveer 20 min

Hoe? Online

Doel? Voorbereiding op de tweede selectieronde en het werken bij 2Contact

 Voordat je de tweede selectieronde kan volgen moet je de module Basis Verkoop Theorie van de e-learning maken. Op een speelse wijze maak je kennis met de verkooptechnieken.  Dit doe je achter de computer, wanneer het jou uitkomt. Mocht je thuis geen computer of internet hebben, dan ben je altijd welkom bij 2Contact om de e-learning te maken. Het succesvol afronden van de e-learning  is een goede voorbereiding op de tweede selectieronde. 

De tweede selectieronde

Wanneer? Op maandagmiddag of dinsdagavond
Hoe lang? Ongeveer 3,5 uur

Hoe? Bij 2Contact in groepsverband

Doel: Kennismaken & Selecteren

De tweede selectieronde is in groepsverband met een maximum van 10 personen en duurt 3,5 uur. Tijdens deze selectieronde zullen er twee trainers aanwezig zijn om instructies en uitleg te geven. We beginnen met een korte kennismaking en rondleiding. Jij kan de sfeer proeven en een kijkje nemen op de belvloer. Vervolgens zal je twee verschillende individuele opdrachten uitvoeren zodat we kunnen testen of je geschikt bent voor 2Contact. Na afloop van de selectieronde hoor je direct of je bent aangenomen!